ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ОНОВЛЕНО 04.10.2018

Еспресо (Espreso) прагне до відкритості та прозорості у тому як і чому ми збираємо і оброблюємо Ваші персональні дані.

Ця політика конфіденційності роз’яснює як ми збираємо, використовуємо, поширюємо та передаємо Ваші персональні дані, коли Ви користуєтеся мобільним додатком «Еспресо – новости и ТВ» (далі – Додаток Еспресо).

Коли Ви надаєте нам дані про себе, вважається, що Ви тим самим надали нам згоду на обробку Ваших персональних даних відповідно до цієї політики конфіденційності.

У цій політиці конфіденційності, зокрема, визначено:

  • Дані, які ми збираємо коли Ви взаємодієте з Додатком Еспресо
  • Порядок використання персональних даних, які ми збираємо
  • Як ми зберігаємо дані та які дані передаємо третім особам
  • Поширення Ваших персональних даних
  • Ваші права стосовно персональних даних
  • Як з нами зв’язатися

Дані, які ми збираємо коли Ви взаємодієте з Додатком Еспресо

Ми постійно прагнемо покращити Додаток Еспресо в усіх можливих аспектах для того, щоб Ваше користування додатком було ефективним, приємним та корисним. У зв’язку з цим ми збираємо декілька видів відомостей коли Ви користуєтеся Додатком Еспресо.

Ми можемо запитувати інформацію, потрібну для того, аби зв’язатися з Вами чи ідентифікувати Вас (далі – «Персональні дані»). Персональні дані можуть включати, але не обмежуватися, іменем, по-батькові та прізвищем, адресою електронної пошти, даними з соціальних мереж.

Крім того, ми можемо запросити доступ до мультимедіа файлів на Вашому пристрої, таких як фото, відео й аудіо-файли. Ми не зберігаємо Ваші персональні мультимедійні файли, втім використовуємо цей доступ для зберігання даних Додатка Еспресо в кеш-пам’яті.

Додатково, ми можемо збирати інформацію про Вашу онлайн активність, що надсилається браузером, який Ви використовуєте щоразу, коли Ви користуєтеся Додатком Еспресо на своєму комп’ютері, мобільному телефоні чи будь-якому іншому пристрої (далі – «Дані про використання»).

Дані про використання можуть включати відомості про Ваш пристрій, ІР-протокол, розділи Додатку Еспресо, які Ви відвідуєте, дати та часовий проміжок таких відвідувань, поведінку у розділі чи у додатку в цілому, інші діагностичні дані. 

З метою показу персоніфікованої реклами на пристроях Android, ми також використовуємо анонімний ідентифікатор Ваших рекламних уподобань (далі – «Advertising ID»).

Ви можете скинути Аdvertising ID чи відмовитися від інтернет реклами за допомогою додатку Google Settings app в будь-який час.

Ми використовуємо файли cookie та аналогічні технології, щоб відстежувати активність у Додатку Есресо.

Cookies – це файли з невеликим обсягом даних, що включають унікальні анонімні ідентифікатори, такі як сеансові файли cookie, cookies налаштування параметрів та інших налаштувань, безпекові cookies.

Ви можете налаштувати свій браузер на відмову від прийняття cookies чи на оповіщення, коли cookies відправляються.

Інколи Додаток Еспресо може містити посилання на сайти та послуги третіх осіб. Перш ніж переходити за зовнішнім посиланням, ми наполегливо рекомендуємо Вам впевнитися у ознайомленні з політикою конфіденційності, яка розміщена на цих сайтах. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та/чи контентне наповнення цих сайтів. Аналогічно, коли Вас перенаправлено на Додаток Еспресо із сайту третьої особи, ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності третьої особи.

Коли Ви авторизуєтеся у Додатку Еспресо, використовуючи авторизаційні дані своїх соціальних мереж, Ви тим самим надаєте дозвіл Facebook, Twitter чи Google Plus передавати нам певні деталі свого профілю у відповідній соціальній мережі, якщо такі деталі публічні у Вашому Facebook, Twitter чи Google Plus акаунті, а також фото профілю, якщо таке є.

У подальшому ми використовуємо ці дані для того, щоб ідентифікувати Вас та забезпечити можливість відправляти запитання нашим редакторам через Додаток Еспресо.

Якщо ви видалите Додаток Еспресо зі своїх Facebook/Twitter та/чи Google Plus налаштувань, ми більше не матимемо доступу до цих даних. Однак, нам все ще будуть доступні дані, отримані після того, як Ви вперше авторизувалися у своєму акаунті Еспресо за допомогою облікового запису Facebook/Twitter/Google.

Авторизуючись у Додатку Еспресо та голосуючи у наших інтерактивних голосуваннях та опитуваннях, Ви даєте згоду на включення Вашого голосу до статистики та на наше використання статистики, шляхом публічного сповіщення на телеканалі «ЕСПРЕСО» та доведення до відома публіки на нашому сайті. При цьому, ми за жодних підстав не передаємо Ваші персональні дані, а лише підраховуємо голос.

Персональні дані, які ми не збираємо

Ми не збираємо та не маємо наміру збирати делікатні персональні дані, передбачені частиною першою статті 7 Закону України «Про захист персональних даних». Ви зобов’язуєтеся не передавати нам таких даних.

Разом з тим, якщо Ви неумисне передали делікатні персональні дані нам, цим Ви надаєте згоду на обробку таких даних з метою їх видалення.

Порядок використання персональних даних, які ми збираємо

Головними причинами того, що ми збираємо та обробляємо персональні дані коли Ви користуєтеся Додатком Еспресо є такі:

  • Підтримувати зв’язок з Вами коли Ви виходите на зв’язок чи відправляєте запит про те, щоб ми зв’язалися з Вами через Додаток Еспресо.
  • Персоніфікувати для Вас наші послуги, шляхом збереження Ваших налаштувань, запам’ятовування Ваших уподобань, впізнання, коли Ви авторизуєтесь з іншого пристрою.
  • Показувати персоніфіковані рекламні оголошення, а також визначати наскільки ефективними є для Вас наші рекламні оголошення.
  • Аналізувати Вашу активність, щоб ми легко могли визначити сфери потенційного удосконалення Додатку Еспресо та покращити практику Вашого користування додатком.
  • Відповідати вимогам чинного законодавства.   

Як ми зберігаємо дані та які дані передаємо третім особам

Ми зберігаємо Ваші персональні та інші дані тільки протягом часу, об’єктивно необхідного для надання послуг згідно з вимогами чинного законодавства. Ми обробляємо дані, які Ви нам надаєте використовуючи Додаток Еспресо, в Україні і відповідно до законодавства України. Прийміть до відома, що законодавство із захисту персональних даних в Україні може відрізнятися від законодавства Вашої юрисдикції.

Ваша згода з цією Політикою конфіденційності та подальше надання нам своїх персональних та інших даних означає погодження Вами територіальної юрисдикції обробки даних.

Ми вживаємо всіх можливих заходів для того, щоб впевнитися, що Ваші персональні дані є захищеними, а також що вони не передаються жодним іншим чином, ніж передбачено цією Політикою конфіденційності.

З метою аналізу користування Додатком Еспресо та забезпечення вдалого функціонування Додатку Еспресо, ми користуємося аналітичним веб-сервісом Google Analytics. Google використовує зібрані для відслідковування та моніторингу користування Додатком Еспресо дані та може передавати їх іншим сервісам Google. Google може також збирати дані для контекстуалізації та персоніфікування рекламних оголошень в межах своєї власної рекламної мережі. Для того, щоб дізнатися більше інформації про політику конфіденційності Google, будь ласка перейдіть на сторінку Google Privacy & Terms.

Також, надіслані Вам push-сповіщення функціонують завдяки маркетинговій платформі onesignal.com. У межах виконнаня своїх функцій, сервіс збирає певні персональні дані, що сприяють наданню найкращих послуг з оповіщення.

Для того, щоб дізнатися більше інформації про політику конфіденційності  onesignal.com, будь ласка перейдіть на сторінку Data Collection.

Поширення Ваших персональних даних

Ми можемо розкрити Ваші персональні дані за умови, що є достатні підстави вважати, що це необхідно для виконання наших законодавчих обов’язків, вчинення розумних превентивних заходів чи розслідування можливих порушень закону, захисту особистої безпеки користувачів Додатку Еспресо та суспільства в цілому.

Безпека Ваших персональних даних

Ми турбуємося про безпеку Ваших персональних та інших даних та забезпечуємо їх захист і відповідний режим доступу до них. Однак пам’ятайте, що в глобальній мережі інтернет жоден із способів передання персональних даних чи їх електронного зберігання не може гарантувати цілковитої безпеки.

Ваші права стосовно персональних даних

Ви можете звернутися до нас з метою реалізації таких прав стосовно Ваших персональних даних:

  • відкликати згоду на обробку своїх персональних даних;
  • отримувати зміст Ваших персональних даних, які обробляються;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо знищення своїх персональних даних або обмеження доступу до них. У разі існування винятків з права на забуття, обумовлених законодавчими підставами, ми повідомимо Вас про це у відповідь на вимогу;
  • пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • інші права, передбачені законодавством України.

Якщо Ви хочете звернутися до нас з будь-яким із таких запитів, будь ласка, напишіть на нашу електронну адресу developer@espreso.tv.

Як з нами зв’язатися

Якщо у Вас залишилися будь-які запитання стосовно того, як ми обробляємо Ваші персональні дані, напишіть нам на поштову адресу: 03087, Україна, Київ, вул. Адама Міцкевича 10, оф. 32 або електронну адресу: developer@espreso.tv, або зателефонуйте за номером: +380442427853.

Відповідь на Ваш запит буде надана протягом 30 днів з дня отримання запиту.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

  • Незначні зміни до нашої Політики конфіденційності

Якщо ми вирішимо змінити правила цієї Політики конфіденційності, ми оновимо цю сторінку з вказанням дати такого оновлення.

  • Значні зміни до нашої Політики конфіденційності

У разі значних змін до нашої Політики конфіденційності чи появи інших підстав обробки та використання Ваших персональних даних, ми повідомимо Вас електронним листом (якщо це можливо) чи шляхом розміщення сповіщення про це у нашому Додатку Еспресо.

Якщо це вимагається законом, ми отримаємо ваш дозвіл або надамо вам можливість відмовитися від будь-яких нових способів використання ваших даних.

PRIVACY POLICY

UPDATED 04.10.2018

Espreso strives for openness and transparency in setting out how and why we hold and process your personal data.

This privacy policy explicates how we collect, use, share, and transfer your personal data when you use our mobile application Еспресо – новости и ТВ (the “Espresso app”).

By submitting and sharing your information with us you are considered to have explicitly consented processing your personal data in accordance with this policy.

This Privacy policy specifies:

  • Information that we collect when you interact with the Espreso app
  • How we use collected information
  • Information we transfer and share with third parties
  • Disclosure of your information
  • Your rights in respect to your information
  • Contact us

Information that we collect when you interact with the Espreso app

We continually seek to refine all aspects of the Espreso app in order to make your use efficient, pleasant, and valuable. For this reason, we collect several types of information when you use the Espreso app.

We may ask you to provide us with certain information that can be used to contact or identify you ("Personal Information"). Personal information may include, but is not limited to: your first name and last name, email address, and social media details.

In addition to this, we may ask you to allow us access your multimedia information available on your devise, such as photo, video, and audio files. We do not normally collect your personal multimedia files, but we use this access to store the Espreso app data in a cache.

Also, we may collect information that your browser sends about your online activity whenever you access the Espreso app by or through your computer, mobile or other device ("Usage Data").

The Usage Data may include information about your device, Internet Protocol address, the sections of the Espreso app that you visit, the date of your visit, the time spent on those sections, behavior on a single section or the entire app, and other diagnostic data.

In order to deliver you personalized advertising on Android devices we also use an anonymous identifier with respect to your ad tracking preference (the “Advertising ID”).

You can reset your advertising ID or opt out of interest-based ads at any time from the Google Settings app.

We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on the Espreso app.

Cookies are files with small amount of data that include anonymous unique identifiers, such as your session cookies, preference and other settings cookies, security cookies.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent.

Sometimes the Espreso app may contain links to third party sites and services. Before following an external link we strongly recommend you to ensure that you read the privacy policy shown on these sites. We do not bear the responsibility for the privacy policy and/or the content of these sites. Likewise, if you are directed to the Espresso app from a third party we are not responsible for the privacy policy of the third party.

When you sign in to the Espreso app using your social media login details, you give permission to Facebook, Twitter or Google Plus to share with us certain aspects of your profile if you have made these public in your Facebook/Twitter/Google Plus profile. This may include your first and last name, email address, age range, link to your Facebook/Twitter/Google Plus profile, and profile picture if you have one.

We will then use this information to identify you and allow you to send questions to editors through the Espresso app.

If the Espreso app is removed from your Facebook/Twitter and/or Google Plus settings, we will no longer have access to this data. However, we will still have the information that we received when you first set up your Espreso account using your Facebook/Twitter/Google login.

When you authorise on the Espreso app and vote in our interactive polls or questionnaires, we will then include your vote into the statistics and make the statistics available to public via ESPRESO TV broadcast and via our site. Please note that under no circumstances do we share your Personal information when counting your vote.

Information that we do not track

We do not knowingly or intentionally track sensitive personal information from individuals, and you must not submit sensitive personal information to us.

If, however, you inadvertently transmit sensitive information to us, you give your consent to processing that sensitive personal information for the purposes of deleting it.

How we use collected information

The main reasons why we collect and use information provided when you access and use the Espreso app are as follows:

  • To communicate with you when you come into contact or request that we come into contact with you through the Espresso app.
  • To personalise our services for you, saving your settings, fixing your preferences, recognising you when you sign in on different devices.
  • To display personalised advertising as well as to measure how efficient our online adverts are for you.
  • To provide analysis so that we can readily identify any areas of potential enhancement of the Espreso app and improve your experience with us.
  • To comply with applicable laws and regulations.

Information we transfer and share with third parties

We retain your personal information and other data for only as long as we need to perform our services in accordance with legal requirements.

We transfer the data that you provide us with while using the Espreso app, including Personal information, to Ukraine and process it there with accordance with the Ukrainian legislation. Please take into consideration that the data protection laws in Ukraine may differ than those from your jurisdiction.

Your consent to this Privacy policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

We take all reasonable steps to ensure that your data is treated securely and no transfer of your Personal information takes place, except as described in this Privacy policy.

For the purpose of analysing the use of the Espreso app and understanding the performance of the Espreso app, we use a web analytics service Google Analytics. Google uses the data collected to track and monitor the use of the Espreso app and might share it with other Google services. Google may use the collected data to contextualise and personalise the ads of its own advertising network. For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page.

Furthermore, when we send you a push notification, these are delivered by marketing platform onesignal.com. As part of this service, certain information is recorded to enable delivering the best notification experience.

For more information on the privacy practices of onesignal.com please visit their Data Collection web page.

Disclosure of data

We may disclose your Personal information in the good faith that such disclosure is necessary to comply with a legal obligation, take reasonable preventive measures or investigate possible lawbreaking, protect the personal safety of users of the Espreso app or the public.

Security of data

We take the security of your data seriously. We are committed to hold your Personal information and other data secure. Remember, though, that the internet is a global environment and no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage can guarantee total security.

Your rights in respect to your information

You can contact us with regard to the following rights in relation to your personal data:

  • Where you have provided us with consent to use your Personal information, you can withdraw this at any time.
  • Where applicable, you may have a right to receive a machine-readable copy of your Personal information.
  • You also have the right to ask us to delete your Personal information or restrict our use of your information. There may be exceptions to the right to erasure for specific legal reasons which, if relevant, we will set out for you in response to your request.
  • Where applicable, you have the right to object to processing of your Personal information for certain purposes.
  • You have other rights congruent with the requirements of the law of Ukraine.

If you want to make any of these requests, please contact developer@espreso.tv.

Contact us for details about how we use your Personal information

If you have any questions about how we use your Personal information, please contact us via 03087, Ukraine, Kyiv, Adama Mitskevycha Street 10, office 32 (03087, Україна, Київ, вул. Адама Міцкевича 10, оф. 32). Or, email developer@espreso.tv. Or, phone +380442427853.

Complaints will be dealt with and will be responded to within 30 days.

Changes to this Privacy policy

  • Minor changes to our Privacy policy

If we decide to change our Privacy policy we will update our Privacy policy with a new effective date stated at the beginning of it.

  • Major changes to our Privacy policy

Where we make major changes to our Privacy policy or intend to use your information for a new purpose or a different purpose than the purposes for which we originally collected it, we will notify you by email (where possible) or by posting a notice on our Espresso app.

If required by law, we will get your permission or give you the opportunity to opt out of any new uses of your data.

Видео

Введите слово, чтобы начать