Ультиматум - ще один симптом для уточнення діагнозу

Свирид Опанасович
4 октября, 2016 вторник
11:32

Єдиним осязаємим наслідком того учорашнього ультіматума будуть, разве шо, резі в животах політичних аналітіков

Доброго ранку, друзі! Надворі осінній вівторок, погода пасмурна, значить діток у школу будити треба лише поцілунками. Дітям, скажем прямо, наші ранкові поцілунки може й не дуже потрібні, зато дорослі, цілуючи своїх заспаних дітей заряджаються гарним настроєм і добродушієм на весь робочий день.

Таким образом, підзарядившись від діток бадьорістю та відчувши прилив життєвих сил вмощуємося на робочих місцях з готовністю гори звернути. Но сначала заварюємо собі каву або чай, і гортаємо стрічку новин – раптом там шось інтересне.

З інтересного ми бачимо Хуйла, який у засмальцованій робі бовваніє в степу із відром у руці. Це пока шо не уранові рудники, це пока шо Вова годує лошадєй Пржевальського. Якого хера Хуйло чкурнув в оренбужскіє стєпі, про то знає разве шо Вайда та психоаналітіки в Пентагоні і ЦРУ. Но вони хранять молчаніє, а дід так собі думає, шо не от харошей жізні взяв Вован у руки відро. Йому січас трудно. Дуже.

Судітє самі – надворі осінь 2016-го, Хуйлу на днях ісполниться 64 года, шо вже на два года більше среднєй продолжітєльності жізні в РФ. Впереді уже ясно маячить могилка, а шо за спиною? Та ніхера.

Сім’ї нема, діти на папу чхать хотіли, а онуків Хуйло і сам не любить. Даже женщини порядної рядом нема, разве шо Діма Медвед. Тай Діма вічно в айфон погружена, слова ласкового від неї не дождешся. І некраса вона якась в послєднє врем’я. Остаються животні. Например, лошаді.

Полетів Хуйло на Оренбужщину явно псіханувши після ляпаса, якого неожиданно вигріб від Барака Хусейновича. Американські партньори оказалися рідкісними сволочами, миролюбивих усілій Хуйла в Сирії не оцінили.

А напротів – зачморили перед всім чесним народом і назначили цапом-відбувайлом. Ще й видвинули ультіматум – лібо Хуйло стає на коліна і цілує пильні берци американським солдатам у Сирії, лібо російські самальоти там падатимуть гроздьями безо всякого вменяємого смисла.

А ведь ще два года тому всьо казалось яснєє ясного – Крим взят на абордаж і отбуксірован в “родную гавань”, а на Домбасе проведєна операція прикритія і подготовлєна почва для прорведення операції “Размен-1”.

Договорьонность про яку мала бути достігнута з тим же Обамою, бо куди він нафіг дінеться, чмо чорножопе – планірував собі Хуйло, довольно потірая ручонкі і радуючись волнам паніки та істєріки, які прокочувалися Україною.

Однако, небайдужі громадяни бистро оговталися, паніку жестоко подавили, лучші з лучших пішли воювати, а остальні привели в чуство хунту, вгатили животворящого пендєля Меркель і подозрітєльно уставилися на Обаму.

Нобелєвський лауреат хоть летальної зброї українцям і не дав, но зато дав понять, шо з Хуйлом залаштункових переговорів не буде, Хуйлу прийдеться очистить Домбас і вернуть Крим. Крапка.

В ответ Хуйло приказав щекотать Іскандери, но їх натужний регіт нє проізвйол на Обаму должного впечатлєнія. Наоборот – на бруствер виліз старий рубака Маккейн, послє чого темп принятія антиросійських санкцій лише прискорився. “Ах так!” – сказав азартно Хуйло і начав накручувать воєнний звіздєц на Домбасі, но тут случилося непредвідєнне.

Доблесні вояки 53-ї зенітно-ракетної бригади з-під Курська, виполняя приказ командованія, привезли установку “Бук” №332 (шо означає 2-гу машину 3-ї батареї 3-го дивізіона) і прицельной атакой поховали любі сподівання Хуйла договоритися з Западом. Які й так були беспочвенні, но збиття малазійського боїнга мобілізувало Запад, в якого отпали любі сомнєнія – з Хуйлом нада разговарювать лише мовою ультиматумів.

Потом случився Мінськ-1, далі Мінськ-2, віздє Хуйло побеждав, но з каждою победою оказувався в западні хуже предидущої. Наївні попитки Хуйлуші переіграти хунту по часті політичного шулєрства незмінно провалювалися, аж нарешті в Кремлі допетрали, шо в Україні їм ловить нічого – київські напйорсточники їх всігда обіграють.

Тому сумрачний взгляд Хуйла отвльокся від опротівевшої йому України і уставився на Ближній Восток. Де под санкціями отдихала така собі среднєвекова страна Іран.

В тупенькій голові Хуйла созрел план “Размен-2”, виполнять який було поручено Печальній лошаді Лаврову. Блєстящі дипломатичні дарованія якої призвели до видающогося результату: Іран з санкціонної тюрми випустили, а замість Ірана туди посадили Росію. Хуйло за провалену в рекордні сроки задачу наградив Лаврушу ордєном і приказав здати папку з планом “Размен-2” в архів.

Та став думати, шо дєлать... І тут згадав про Сирію. Де вже давно тліло долгоіграюще вогнище, на якому Хуйло когда-то погрів ручонки. Із шкафа бистренько достали папку з ботіночними тєсьомками, на якій Хуйло начертав “строго сєкретно” і “Размен-3”.

Шо було далі всім відомо, закінчилося все тим, шо позавчора глядацький зал здригнувся від звонкой затрещини, яку відвісив Обама пацієнту за отказ виполнять предпісаніє врачей. В партері запанувала заінтригована мовчанка, веселиться лише буйний український бельєтаж. Обама вклонився українським глядачам, послє чого привселюдно достав із штанів і двинув Вові межи очі ізвесний ультіматум.

Так із Хуйлом раньше ніхто не разговарював, Хуйло попервах даже растєрявся. Ведь Патрушев написав йому в сєкретному рапорті, шо “вашінгтонская адміністрація заінтєресована в скорейшем урегулірованіі всєх откритих крізісних вопросов до окончанія срока презідєнства Обами і находясь во временном цейтнотє будєт винуждена ітті на уступкі Москве”. А тут такоє... замість влажних уступок толстий ультіматум...

Обескуражене Хуйло довго дивилося в ліцо Патрушева, питаясь найти в його взглядє признаки ума, но не найдя такових лише пришиблено спитав: “Какіє будут предложенія?”. Патрушев, которий за долгіє годи служби геть з катушок з’їхав і потєряв связь із внєшнім міром, предложив видвинуть Обамі встречний ультіматум.

Послє чого і народилася ідєя з плутонієм, яка Хуйлу неожиданно понравилася. “Знай нашіх” – натужно улибнулося ботоксне чмо і дало “добро”. І от гріха подальше рвонуло в Оренбургскіє стєпі. Появлєніє Хуйла коло кордонів Казахстана, правда, не на шутку напрягло Назарбаєва, який зараз судорожно міркує чи не пора начинать в Актюбинській області воєнні ученія. На всякий случай.

Єдиним осязаємим наслідком того учорашнього ультіматума Хуйла будуть разве шо резі в животах політичних аналітіков, которі від реготу ще довго не зможуть написати в свої колонки шото жутко серйозне і умне. І пока аналітіки ржуть, а Хуйло на практиці ізучає способи оплодотворенія непарнокопитних, дідусь відзначить, шо папку “Размен-3” уже можна здавать в архів, нехай припадає пилюкою.

Совершенно ясно, шо з Обамою Хуйлу договориться вже не вдасться, Обама цейтнотами і дедлайнами явно не париться, він на душевні тєрзанія Хуйла чхать хотів. І єслі йому прийдеться закінчити пртезидентський срок без скальпів Асада і Хуйла, то і хер з ними – нікуди вони не дінуться. А в Хіларі є усі лічні дані і особисті мотиви, шоб зажавши Хуйлушу в капкані нє спеша содрати з нього не лише скальп, но і всю шкуру, ще й вирвати зуби.

Хуйло цю опасну перспективу нутром чує, тому так старається, шоб помішати Хіларі і помогти Трампу. Однако Трамп оказався мущщиною ізлішнє винахідливим, бо умудрився в тєченії 18 років не платити подоходний налог.

Шо в условіях США навряд чи додає політику симпатій – можемо собі представити якими словами реагували стомлені важкою працею і налоговим пресом американські реднеки на повідомлення про винахідливого та ізворотлівого Трампа. Которий нє сєєт, нє пашет, мільярди загребаєт, а налогів не платить.

Те шо ізвестіє, про уклонєніє Трампа від налогов появилося саме зараз наталкує многих на подозреніє, шо все це не случайно – на предстоящих, других дебатах Хіларі не откаже собі в удовольствії почморити Трампа перед американськими платникими податків. Ходять слухи, шо в ответ Трамп залізе до Хіларі в ліжко і витягне звідти брудну білизну Біла Клінтона. Який, як усім відомомо, далєко нє безгрешен.

Однако, лучше б Трампу цю тему не чіпати – роз’яривши Хіларі він сильно рискує, шо перед третіми дебатами общественность узнає про пакостніка та ізвращенца Трампа такоє... В общем, діло явно йде до того, про шо сільська аналітіка говорила ще два года назад – бити і добивати Хуйла будуть женщини. А тєрпеть пораженіє від дівчат плюгавому мачо Хуйлу буде особенно обідно й досадно. Чого йому й пожелаєм.

На цьому тлі в Росії розгортається сюрреалістичний шпійонський скандал, в якому спецслужби РФ виглядають повними ідіотами. І не тому, шо поймали журналіста, якого тепер видають за Джеймса Бонда. А тому, шо в упор не бачать явних агентів СБУ, которі сидять і гадять Росії буквально рядом з Кремльом.

А многі засіли даже в Кремлі, де українським агентами просто кишить. Про агента Глазьєва дід учора ранком писав, тому вдень, коли київський суд подав Глазьєва в розшук дід не здивувався – нада ж якось спасати ценного агента і создавать йому образ врага України, а значить алібі в глазах Хуйла.

Но паралельно розгортається атака ще на одного доблесного українського агента вліянія – на хлопця із Сміли, Черкаської області Володю Медінського. Которий будучи внєдрьонним в правітєльство РФ на должность міністра-говняшки по вопросам культури, нагадив там так, шо вполнє заслуговує на орден від хунти “За зроблену ворогам каку” ІІІ степені.

В часності, російську історичну науку Володя Медінський дискредитував і опозорив так, як не вдавалося даже Грушевському. Бо Грушевський полемізував із російськими імперськими опонентами як науковець, із фактами в руках.

А Медінський коварно взяв імерську історіографію під лічний захист і защищає її настільки похабно, шо любо-дорого глянуть. “Доведення до повного маразму” – ось гасло, під яким пише “історик” Медінський і дідусь йому за це дуже вдячний. Після його “трудів” нема жодної потреби розвінчувати імперські міфи, Вова – маладєц.

Ось чому дід з тривогою наблюдає за борьбою російської ліберальної общественності з “істориком” Медінським, которі требують позбавити нашого агента звання доктора наук і виставляють якимось дебілом. Може й дебіл, але корисний нам дебіл. Тому – рукі проч від Медінського! Валодя, піші єщо.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за українських полонених, допомагаєм нашій Армії та ведемо здоровий спосіб життя.

І слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас

Джерело

Теги:
Киев
+4°C
  • Киев
  • Львов
  • Винница
  • Днепр
  • Донецк
  • Житомир
  • Запорожье
  • Ивано-Франковск
  • Кропивницкий
  • Луганск
  • Луцк
  • Николаев
  • Одесса
  • Полтава
  • Ровно
  • Сумы
  • Симферополь
  • Тернополь
  • Ужгород
  • Харьков
  • Херсон
  • Хмельницкий
  • Черкасси
  • Черновцы
  • Чернигов
  • USD 39.55
    Покупка 39.55
    Продажа 40.08
  • EUR
    Покупка 42.27
    Продажа 43.03
  • Актуальное
  • Важное