Про "умиротворення"

Або як Росія поступово перетворюється у відкритого агресора

Судячи із публікацій в пресі, логіка дій Росії по втягуванню у війну в Україні буде наступною:

1. Інфільтрація "гумконвоїв", які використовуються для ротації військовослужбовців та диверсантів ГРУ-ФСБ, а також для вивезення деякого устаткування з українських заводів стратегічного значення, оскільки у цій галузі в Росії ситуація просто ахова.

2. Синхронізація обстрілів території України з території РФ з координацією активності проросійських бойовиків ДНР-ЛНР, з використанням чого також на територію України будуть інфільтруватися найманці, військовослужбовці, військове спорядження і техніка.

3. Під ширмою проведення "миротворчих операцій" на територію України інфільтруються цілі військові підрозділи російської армії, які готові вести повномасштабні військові операції з певною метою -- зокрема, захоплення стратегічних виробництв. Про це свідчать результати військових навчань у Киргизстані («Нерушимое братство – 2014») і Казахстані («Взаимодействие-2014»).

Тому чимскоріш призначати вибори до парламенту, а потім -- у відповідних місцевостях Донецької і Луганської областей оголошувати воєнний стан, все рівно там неможливо провести вибори у мажоритарних виборчих округах.