Свирид Опанасович на стражі мірового порядку

Свирид Опанасович
11 августа, 2014 понедельник
13:51

Всім доброго ранку, друзі. Надворі понеділок, но ето не повод сокрушаться, бо ранок все одно хароший, а ми повинні бути бадьорими і сповненими сил та натхнення в будь-який день тижня та в будь-яку пору року. Вмощуємося зручненько і читаєм традиційний утренній сільський обзор міжнародних новостєй. 

Традиційно дід першочергову увагу приділяє ділу Наді Савченко і вчора увечері її адвокат Фейгін обнадьожив діда та всіх небайдужих громадян сообщенієм, що в распоряженії захисту імеються нєопровержімі відєодоказатєльства непричетності Наді до загибелі інформаціонно-пропагандістських діверсантов Х"йлостана, которих в Х"йлостані щитають журналістами. Фейгін также заявляє, що вчорашнє звільнення з плєна п'ятьох офіцерів 72-ї мехбригади ЗСУ тоже хароший знак, значить високі шанси, що звільнять і Надю.

Вчора утром дід, нєвзірая на появлєніє в інтернеті сообщеній про звільнення наших хлопців, писав про це дуже осторожно, бо дід ніколи не оперірує неперевіреною інфою і не распространяє фейки. Січас ми можемо з полегшенням сказати - да, наші хлопці вже в Україні і дід цьому дуже радий. Відповідне подтверждєніє дід получив также від знайомих офіцерів 72-ї мехбгади, так шо інформація точна. Чому так случилося, шо наших хлопців відпустили діду не кажуть (возможно, був обмін плєнними, на войні це обичне діло), но обращає на себе вніманіє, шо їхнє звільнення відбулося після болєє чем істеричної обіцянки їх засадити на повну катушку. На сайті Слєдственного Комітєта РФ до цих пір висить ето заявлєніє, отдєльний пасаж з якого дід приводить без купюр:

"Вряд ли задержанные украинские военные, в националистическом угаре направляясь в карательную операцию, могли себе представить, что за все совершенные ими преступления рано или поздно придется ответить. И теперь вместо бравурных маршей в их честь на Майдане, которые они себе наверное представляли, вместо обещанных наград их ждет суд, приговор и в конце концов справедливое наказание. И не исключено, что в перспективе они могут встретиться со своими земляками – членами УНА-УНСО, отбывающими длительные сроки наказания на территории России за преступления, совершенные в отношении наших граждан."

Оцінили пасаж? Так вот, звільнення наших козаків з бусурманської неволі на тлі подобних заяв, о многом свідчить. Среді прочого, о том, з якою ненавистю і упередженістю х"йлостанські слєдаки ставляться до наших воїнів. А так же про те, шо звільнення з неволі - справа цілком реальна. Продолжаєм держать кулаки за Надю і всіх українців, які сидять по московських тюрмах.

Ідьом дальше. Протягом вихідних від вніманія дєдушки не ускользнули переговори в Сочі, куди з'їхалися президенти Арменії та Азербайджана, а вокруг них як заведьонниий гасав Х"йло, ізображая з себе міротворца і посредніка. Наблюдатєлі щитають, шо якихто сірйозних подвижок в вопросє Нагорного Карабаха ожидать не приходиться, а всю оту катавасію Х"йло затіяв, шоб затягнути Азербайджан в свій Тайожних союз. Бо з Арменією вопрос уже рєшон. Як він це буде робить - сказать трудно. Но ми то з вами добре знаємо, як Х"йло любить викручувать руки не дуже умним і слабовольним презідєнтам тіпа нашого бувшого Лєгітімича. В ход ідуть запугіванія й шантаж самого нізкого свойства. А по слухам, Ільхам Алієв не самий святий презідєнт, любітєль казіно і дєвачек. К тому же до державних талантів свойого папи покійного Гейдара Алієва йому ой як далеко. Во всяком случає, єслі Х"йло і Саргсян резвилися і веселилися, Алієв всьо врем'я сидів насуплений і якийто нещасний.

Особенно ярко це було видно, кагда "міротворец" Х"йло, потягнув Саргсяна та Алієва на турнір по самбо. Єслі Х"йло і Сарсян радосно коментірували удари та увечья, які наносили друг-другу самбісти, то Алієв сидів як кукла і наверняка собі думав: "Накуя я сюди приїхав?..". Особенно сумний був відон у азербайджанського лідєра, коли Х"йло не видержавши перевозбуждєнія виліз на сцену й проізньос розчулений спіч. В котором, єлє здержуючи сльози видав слєдующе: "Конечно, на ринге, на ковре, на татами встречаются противники. Но там никогда нет врагов. Вот так бы всегда! Так бы и в жизни!". Слышь, Х"йло, - каже дід - ти зробив своїми врагами весь цивілізований світ, а тепер хочеш когось повчити міролюбію?".

В общем, у Алієва щас трудний період, похожий на ту сітуацію, в якій находився Лєгітімич у листопаді минулого року. Єслі Алієв не зробить правильні виводи, буде біда. В етой сітуації дід надієцця, шо Азербайджану прийде на помощ Туреччина, яка традиційно опікає своїх єдинокровних братів. В Туреччині, кстаті, вчора состоялися президентські вибори, де ожидаємо переміг Ердоган. Но пост презідєнта в Туреччині почти декоративний, пока непонятно, як Ердоган зуміє расправіть крилья. В любом случаї, йому щас прийдеться больше воювать на внутрішніх фронтах, но дід надіється, шо турки не забуватимуть і про международну арену. Бо Х"йло нє дремлєт, а учитуючи, шо Х"йло дурніший, чим думав дід, від нього можна ожидать любої куйні.

Після виходних якихто заметних всплєсків на ринку нєфті не наблюдаєцця, вартість остаєцця на уровнє 105,56 долларов за барель. Дід напоминає, шо півтора місяці тому, коли він начав освіщати цю тему, вартість составляла около 114 долл. Так шо прогрес наліцо і дід рекомендує нафтовим аферістам і в дальнєйшем продолжать сніженіє ціни.

Дід, який в свободне врем'я іногда любить пограть у шахматішки і слєдіт за новостями із міра шахмат, був неприятно удівльон сообщеніями в куйлостанській пресі, шо Европейський шахматний союз рассматрює кримських шахматістів як таких, шо представляють Росію. Тіпічний заголовок у таких сообщеній: "Європейський шахматний союз не отдал Украине крымских шахматистов". Дід по старій привичці докопуватися до первоісточніков, докопався і обнаружив, що це очередний прімер самой наглой брехні, ібо діла обстоять с точностью до наоборот. На самом дєлє, ЄШС прийняв решеніє, шо у всіх спірних вопросах, він орієнтуватиметься на решенія ООН. А ООН абсолютно однозначно заявляє про нєрушімость кордонів України та виступає за її територіальну цілісність. Таким образом ЄСШ однозначно підтвердило юрисдикцію України над шахматним Кримом.
Поетому, приз дідусевих сімпатій "Ход коньом" уходить сьогодні в норвезький город Тормсьо, де ЄШС оприлюднив ето решеніє.

Сьогодні ж ожидаєцця, що представники ФІФА тоже обсуждатимуть з ФФУ статус кримських футбольних клубів. Обсуждатиметься етот вопрос в Києві, а не в Москві, потому результат довольно прогнозіруєм. Ожидаєм очередной порції самой наглой брехні в куйлостанських гавноньюсах.

Остаємся бодрими і красівими, помагаєм Армії, держим кулаки за Надю та всіх полонених, а также читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє парядок був, накуй! А не те, шо січас.

P.S. До 1 вересня ще далеко, тому дід все ще не може ні відповідати в лічку, ні лайкати, ні коментірувати пости. Хотя дуже хоче.  

Репка

 

Теги:
Киев
+8°C
  • Киев
  • Львов
  • Винница
  • Днепр
  • Донецк
  • Житомир
  • Запорожье
  • Ивано-Франковск
  • Кропивницкий
  • Луганск
  • Луцк
  • Николаев
  • Одесса
  • Полтава
  • Ровно
  • Сумы
  • Симферополь
  • Тернополь
  • Ужгород
  • Харьков
  • Херсон
  • Хмельницкий
  • Черкасси
  • Черновцы
  • Чернигов
  • USD 38.95
    Покупка 38.95
    Продажа 39.47
  • EUR
    Покупка 42.08
    Продажа 42.85
  • Актуальное
  • Важное