Свирид Опанасович на стражі мірового порядку

Свирид Опанасович
9 августа, 2014 суббота
14:10
client/title.list_title

Надворі сонячний суботній ранок, но врем'я воєнне, потому дід вернувшись учора із зони АТО знову займає своє місце на бойовом посту сільського обозреватєля міжнародних новин.

По ділу Наді Савченко - Х"йлостан продовжує корчить комедію з судом над нашою бойовою красунєю, хотя весь світ знає, що поняття Росія і правосудіє - ето оксюморон, тоїсть понятія взаїмоісключающі. В той же час, Україна офіційно заявила, шо розглядає Савченко, Сєнцова і решту задержаних в якості політичних в'язнів з усіма витєкающими послєдствіями.

Список захоплених Х"йлостаном кажеться може увелічіться ще на п'ятьох офіцерів 72-ї мехбригади української Армії. В Х"йлостані шото там пиз-ять про запрещонні методи ведєнія войни, які якоби осуществляли іменно еті офіцери. Дід, якому вдалося побувати в расположенії іменно 72-ї бригади і знає сітуацію з уст сослуживців етіх офіцеров, може розказать небайдужим громадянам як діло було на самом дєлє. Як ізвесно, в ході бойових действій на територію Х"йлостана отойшли 400 воєннослужащих етой бригади. З Х"йлостана їх випускають назад порціями, а п'ятьох рішили "судить". Чого так? Об'ясняю. В Х"йлостані з каждим із наших воїнів отдєльно велися душеспасітєльні разговори по прінуждєнію до зради України. Жоден - подчоркую - жоден наш воїн на ето не пойшов. Всі они вежліво послали руських фсбшників на куй. Но п'ятеро при етом не смогли устоять перед іскушенієм і пустили в ход кулаки. Умившись кровавою юшкою, фсбшніки поклялися згноїть українських офіцерів у руських тюрягах та шиють їм діло про воєнні преступлєнія. Визволити із полону Надю Саченко і всіх-всіх українців, включно з п'ятьма офіцерами - наш святий обов'язок. 

Относітєльно подлих методов, які приміняє Х"йлостан. Випускаючи порціями наших воїнів додому, они устроїли провокацію. Отобрали отдєльно всіх, хто родом із Білої Церкви та Київської області, а таких набралося около 200. Отправили їх в Україну автобусами і без оріжія. По дорозі автобуси попадають в засідку сепаратистів. Благодаря разпиз-яйству сіпаратістов або завдяки Божому покровительству, но ніхто з наших воїнів не загинув, хотя чотирьох поранено. А якби всі загинули? Ви уявляєте собі похорон в Білій Церкві і 200 цинків?!! Вся наша Армія знає про цю провокацію, і дід з Армією солідарен - Росія і благородство - оксюморон. Лютий гнів - головна емоція, яку відчувають наші воїни до всього руського. І при цьому українські солдати й офіцери залишаються людьми і зберігають дуже людяну поведінку навіть із захопленими в полон ворогами. Ця війна без перебільшення - протистояння добра і зла, білого і чорного. Україна - на світлій стороні і протистоїть мороку.

З настроїв наших солдат: єслі Х"йло пожене на нас свої війська, покуй під яким соусом, хоть під миротворчими флагами ООН - будем пиз-ить їх немилосердно. Даже лучче буде, єслі Х"йло наконєц-то рішиться на інтервенцію. Тагда і нам можна буде подавить їхню артілєрію і спокойно поширить зону бойових дій на Ростовську область, а не бавитися в односторонню куйню про нєрушімость граніц. 

Наші воїни кстаті щитають, шо в Х"йлостанській армії, яка стоїть під кордоном, настрої змінилися. Єслі ще весною там царіла бравада і шапкозакидатєльство, то січас они вже підзаєпалися і втомилися від постоянних безполєзних маньовров. А дивлячись, як українці щоразу лучше воюють, і воюють здорово, то в руських войськах начинають потроху бздіть і задумуваться - а накуя нам ето нужно вообще. Одне діло зайти в Крим, де тобі БТРа квітами прикрашають і совсєм інше діло вступить у бій з обстріляними бойовими підрозділами армії, яка воювати уміє і любить. Дід давно казав і каже, шо наша основна надія і опора - наша Армія. І наш долг всячеські їй допомагати та підтримувати.

Ідьом дальше. Вчора состоялося очередне засідання Совета Безопасності ООН, на котором вполнє ожидаємо Х"йлу хором сказали, шо він Х"йло. Вкратце о суті проісходящего. Засідання було созване на ініціативу України і обсуждався доклад помощника Генсєка ООН по правам человека Вані Шимоновича (хорвата, которий добре знає, шо таке сєрбський шовінізм) про сітуацію на востоке України. Доклад хароший. Дід його почитав і щитає, шо Ваня - парень с нашей роти. А то як плювався по поводу доклада клоун Чуркін, убіждає нас, шо там написана правда.

Ітак, які главні ітоги етого засідання (а їх - етіх засідань - ще буде і буде).
Перше. Україна веде праведну боротьбу, Україна молодець і їй нада помагати. Так щитають всі члени СБ ООН кроме Х"йлостана.

Друге. Да, в зоні АТО наблюдаються признаки гуманітарной катастрофи, но винуватий в етом Х"йлостан. Так щитають всі члени СБ ООН, кроме Х"йлостана.

Третє. Ситуація на востоке України і в Криму рассматрюється в одном пакетє, бо Крим - невід'ємна частина України. Так щитають всі члени СБ ООН, кроме Х"йлостана.

Четверте. Ні о каком одностороннєм предоставлєнії Х"йлостаном "гуманітарной помощі" речі буть не може. Люба попитка ето сдєлать буде рассматрюватися міровим сообществом, як акт откритой інтервенції проти України з усіма витікающими. Так щитають всі члени СБ ООН, кроме Х"йлостана.

П'яте. У світі всі піда-аси, а добра, прекрасна і миролюбива одна Рассєя. Жоден член СБ ООН так не щитає, кроме клоуна Чуркіна.

Основний підсумок підвела дідова любіміца, рижеволоса бестія дєвушка Саманта. Потрогавши пальчиками свій знаменітий салатовий блокнот і кинувши на клоуна Чуркіна убійственний взгляд, дєвушка Саманта заявила, шо  російський миротворець - оксюморон. І хай Росія даже не надієцця - нікому запудрить мозги їй не удасться. Клоун Чуркін дєлал від, шо резко забув англійську мову і он тут вообще ні прі чом.

А тєм временєм, войска Х"йлостана в очередной раз були приведєни в двіженіє. Солдат опять подняли по ночной тривоге і хто матюкаючись, а хто клацаючи від страху зубами, залізли до своїх БТРов і танков та двинули в сторону України. Приказа перейти кордон получено не було, шо дало возможность заступнику Глави АПУ Чалому заявить сьогодні зранку про пресєченіє очередной провокації со сторони Х"йлостана. Насколько серйозними було намеренія Х"йла дід сказать не може, бо таракани, которі рояться в голові у миршавого, очень редкой породи. Совершенно понятно одно - Х"йло в сітуації, коли отступать він не може, наступать тоже не рішаєцця. Вніматєльно наблюдаєм і не прекращаєм помощ нашій Армії.

В Х"йлостанє кстаті заявляють, шо вообще нє в курсє о чом речь. І нікакіє войска нікуда нє двіжутся. І авіаученія в Астраханской губернії оні закончілі і вообще непонятно почему весь мір тиче палцями в Рашку і обзиває її агресором та провокатором. Дійствітєльно странно. Рашка настолько предана принципам міра і созіданія, шо раді міра на зємлє готова разв'язать третю світову войну. Ета страна давно ізвесна своєй алогічностью і чомусь етім страшно пишається. В Х"йлостанє люблять покепкувати над тупими іностранцами, нє понімающими "загадочную русскую душу". Но в етот раз проізошла куйня. В етот раз Х"йлостан вступив в пряму конфронтацію з народом, для якого ніяких тайн русской душі не существує. Ніхто не знає цей народ краще українців. Українці масово знають Росію і знають нє понаслишке. Масово володіють російською і часто даже лучше, чим самі рассєяне. Українців нє наєбати байками про міролюбіє русскіх. І в етом ще одна запорука будущего сокрушітєльного пораженія Х"йла. 

Хто знає історію підтвердить - ніхто й нікагда не наносив Росії більшого ущерба, чим она завдавала собі сама. В етом контєкстє дід вітає і поддержує запроваджений Х"йлом запрет на імпорт вкусной і здоровой піщі із-за рубежа. Дід не злорадствує, а висловлює сподівання, шо таким образом одурманєна пропагандой маса скореє очньотся. Совецький Союз унічтожили не американські Першинги. Його унічтожили очереді за продуктами пітанія. Єслі Х"йло задумав всерйоз завінтіть гайки, то со временєм йому прідьотся всьо чаще прізивать всіх потуже затягувать пояса. А современний х"йлостанєц - ето даже нє привикший к трудностям і лішеніям совецький человек. Современний х"йлостанєц за останні десять год удачной коньюнктури на ринку нєфті і газа, привик уже вкусно жрать і обільно піть. Етот развращонний нетрудовими доходами обиватєль бистреє, чем совецкій челавек, почувствує діскомфорт от ісчезновенія с прилавков привичних продуктов пітанія. При любом раскладє, запрет ввозить у Х"йлостан жратву - ето нє санкція проти Запада. Ето санкція проти насєлєнія Х"йлостана. Тамошній народ любить всякі строгості і продолжає люто дро-ить на парадний портрет Х"йла. Долго лі? Побачим.

Вчора послє залізиванія ран, відімо полученних от олігархов за совет Х"йлу обложить багатих людей 40% налогом, на шпальти газет опять виліз геній економіки акадємік Сірьожка Глазьєв. Он утверждаєт три вещі: інфляції в Росії нє будет; Казахстан і Білорусь в состоянії замінить світ і прокормить Росію; роста цен на продукти пітанія і появлєнія спекулянтов ожидать нє стоіт. Дід напоминає, шо кагда в інстітутє уродов проектірували модель "акадємік Глазьев", йому на материнську плату залили унікальну програму, котора позволяє давать очінь точні прогнози. Правда, іронія програмістов заключається в том, шо Сірьожа всігда все прогнозірує с точностью до наоборот. Ждьом.

Но не просто ждьом, а помагаєм Армії, держим кулаки за Надю і всіх полонених, панікйоров і істєрічок лікуємо ломотерапією і зберігаємо згуртованість, бодрость духа і незламну волю до перемоги.

Та стежимо, шоб віздє парядок був, накуй. А не те, шо січас.

РЕПКА

 

Теги:
Киев
+7°C
  • Киев
  • Львов
  • Винница
  • Днепр
  • Донецк
  • Житомир
  • Запорожье
  • Ивано-Франковск
  • Кропивницкий
  • Луганск
  • Луцк
  • Николаев
  • Одесса
  • Полтава
  • Ровно
  • Сумы
  • Симферополь
  • Тернополь
  • Ужгород
  • Харьков
  • Херсон
  • Хмельницкий
  • Черкасси
  • Черновцы
  • Чернигов
  • USD 39.22
    Покупка 39.22
    Продажа 39.74
  • EUR
    Покупка 42.14
    Продажа 42.84
  • Актуальное
  • Важное