Свирид Опанасович на стражі мірового порядку

Свирид Опанасович
4 августа, 2014 понедельник
16:05

З понеділком вас, будьте здорові, дорогі друзі. Дід надієцця, шо всі зробили зарядку, пробіглися, приняли контрасний душ і тепер готові під ранкову каву почитать, шо воно у світі коїцця. Переходим до обзора ранкових новостєй международной жизні, тож вмощуйтеся зручненько і слухайте уважненько.

За вихідні ніяких новостєй по ділу Наді Савченко не поступало, но вона жива-здорова і це главне. Адвокати собирають якіто бумажки, консул находицця у Воронєжі, а світом ширицця хвиля підтримки Надєжди та решти українських полонених, які сидять у кацапських зінданах. Вніматєльно стежим і держим за наших співвітчизників кулаки. 

Учитуючи уголовну сущность Х"йла дід удівляєцця, як це до сіх пор наші доблєсні спецслужби не позахватували десятка два кацапні, замеченной у антіукраїнській дєятєльності з целью подальшого торгу і обмена заложніками. Другого способу разговарювать з Х"йлом дід не бачить. 

Руська пропаганден-машін зранку встрепенулася від обурення, шо наше МВС наконєц-то спохватилося і рішило составить список нев’їзних в Україну кацапів. Почему то огранічившись цифрою 500. Чого стільки? Дід не знає і даже ламать голову над цим не хоче. Може в МВД більш, ніж до 500 щитать не уміють? Тоді дід напоминає, шо об’явить подозреваємими у совершенії тяжкого міжнародного преступлєнія, а іменно агресії проти України, нєобходімо как мінімум:

- Совєт Федерації в полном составе – 167 человек.

- Государственну Дуру в полном составе – 450 человек.

- Общественну палату в полном составе – 42 человека.

- “Журналістов”, награждьонних Х"йлом – болєє 300 человек

Це вже около тисячі явних врагов України, совершивших преступлєніє і цим преступлєнієм хвалящихся. Поімьонні списки можна льогко найти в інтернеті, а єслі поритися, то такий список виростає до 3-5 тисяч. Хіба не удівітєльно, шо під час кровопролитної війни, яку розв’язав і веде Х"йло с подєльніками, всі ці гражданє мають повне формальне право прилетіть в Україну та їсти в ресторанах вареники. Вместо того, шоб сидіть в Лук’яновке, ожидая обмена на наших полонених. Дід робить МВС замечаніє та призиває краще учить аріфметіку.

Ідьом дальше. Дід слєгка вже начав було тривожиться куди подівся товаріщ Расмуссен, которий работає в НАТО генеральним секретарем. Нєужелі, думаю, в отпуск подався? Найшов, коли отдихать... Оказуєцця, нє! Работає товаріщ, готовить самміт НАТО, которий пройде через місяць у Великій Британії. Вчора у інтерв’ю Расмуссен указав, шо Х"йло в полтора раза збільшив видатки на армію, в то врем’я як країни НАТО зменшили воєнні бюджети на 20%. Непорядок! – каже Расмуссен. Дід соглашаєцця – дійствітєльно непорядок. Нада і НАТО увелічіть бюджет хотя би на 30%, постоянно Х"йлу об етом говорить, заставляя етого параноїка викидати у топку воєнних приготовлєній все більше і більше дєнєг, полученних від спекуляцій на енергоринках. 

Єслі Х"йло такий псіхопат, етім нада безстиже пользувацця – побольше доказатєльств, шо Х"йлостан уязвім, і шо лічна безопасность Х"йла очень зибка. Нехай тринькає всі дєньгі на воєнку, строїтєльство подзємних бункерів, фінансірованіє дорогостоящих і бессмислєнних воєнних проектов. Алгоритм дєйствій дуже простий – в сєті появляєцця фото із космосу, на якому видно кортеж Х"йла – несколько коментарієв експертов, шо жизнь Х"йла ломаного гроша не стоїть – в Кремлі коротка, но бурна істєрика – Центробанк видає Шойгу нові мільярди дєнєг.

То, шо така тактіка ефективна і в долгосрочной перспектіве загонить Х"йлостан в єстєственне состояніє (з дєфіцітом товаров первой нєобходімості, очередями за маслом, чорним ринком і галопірующей інфляцієй) вже давно доказано експериментальним путьом на прімере СССР. В короткосрочной перспектіве, Х"йло способен попортить людству багато нєрвів. Но він і так їх портить, так шо нема чого його жаліть. Нада його постоянно пугать, шоб Х"йло бздів и всцикався, попутно викидаючи тонни накрадених дєнєг.

Потєрявший связь с реальностью Х"йло продолжає манєврірувать коло кордонів України, ганяючи туда-сюда-обратно свої вже порядком зайопані войска. Світ за тими маньоврами вніматєльно стежить, гублячись в догадках – шо воно хоче? Просто пугає? Безсмислєнно – українці не з пугливих і єслі прийдецця, ми будем воювать по полній програмі. 

А єслі не пугає, то шо? Всірйоз собираєцця перейти кордон? Даже отравлений ботоксом мозг должен понімать, шо ето точка полного невозврата. Єслі зараз світ ще готовий з Х"йлом говорити, хоч і крізь зуби, то в случаї откритого перехода кордону, Х"йлу гарантований скорий звіздєц. Хуже ситуації для начала вторженія не придумати: фактора внєзапності нема, союзников нема, Армія України существує і достаточно боєспособна, мільйони українських мужчин рвонуть у армію (і дєдушка тоже), світ Україну поддержить всячеськи, вплоть до організації воздушного зонтика та нейтралізації авіації Х"йлостана і блокірованія ЧФ в Криму. 

І не нада забувати про общественне мнєніє в самому Х"йлостані – они там люблять “победи”, но войни не хотять. Дані соцопросов на прошлом тижні показали, шо єслі місяць тому протівніків воєнного вторженія було 45%, то січас проти откритого вступлєнія у войну висказується почти дві третини опрошених – 61%. А з початком воєнних дєйствій появляєцця такий фактор отрезвлєнія, як цинкотерапія. Чим більше цинків потягнецця сумними ешелонами назад у х"йлостанські єпеня, тим больше вопросов у кацапів возникне до самого Х"йла. Обично Х"йло вніматєльно читає і учитує всякі соцопроси та рейтінги.

Шо буде далі, побачим. Сітуація невизначена і продолжає балансірувати. Куди кинецця загнана в угол криса – непонятно, но дід вніматєльно стежить за основними індікаторами. Ще є шанс, шо Х"йло вгамуєцця і тихо залізе обратно в свою нору. Но можна з повною уверенностью сказати – стратєгічеськи Х"йло давно програв цю війну. Все інше – вопрос времені та, на жаль, кількості жертв. Залишаємось твердими і бадьорими. І пам’ятаємо – в боротьбі перемагає той, в кого міцніші нерви, твьорже взор і крепче яйця! Панікйори – полєзні врагу ідіоти, тому нещадно пи-дим таких ломом.

І про хароше – Сьогоднішній приз дідусевих сімпатій іде до наших сусідів – у Молдову. З кілька місяців безвізового режиму, країни ЄС спокійно собі і без віз відвідало 135 тисяч молдовських громадян. Дєдушка дуже радий за нашіх сусідів і щиро їх вітає. Не може, кстаті не радувати, шо безвізовим режимом наші друзі молдовани втерли носа зарозумілій кацапні, котра любить тільки анєкдоти про молдаван розказувать, не знаючи, який це насправді добрий, працьовитий і мудрий народ.

А Х"йлостан за ето же врем’я установив безвізовий режим із Гондурасом. Коментарії, думаю, ізлішні.

Помагаєм Армії, держим кулаки за Надю та всіх полонених і читаєм сайт repka.club

Та стежимо, щоб віздє парядок був, накуй! А не те, шо січас.

Теги:
Киев
+18°C
  • Киев
  • Львов
  • Винница
  • Днепр
  • Донецк
  • Житомир
  • Запорожье
  • Ивано-Франковск
  • Кропивницкий
  • Луганск
  • Луцк
  • Николаев
  • Одесса
  • Полтава
  • Ровно
  • Сумы
  • Симферополь
  • Тернополь
  • Ужгород
  • Харьков
  • Херсон
  • Хмельницкий
  • Черкасси
  • Черновцы
  • Чернигов
  • USD 39.44
    Покупка 39.44
    Продажа 39.92
  • EUR
    Покупка 42.2
    Продажа 42.95
  • Актуальное
  • Важное