Свирид Опанасович на стражі мірового порядка

Свирид Опанасович
3 августа, 2014 воскресенье
11:22

Надворі свята неділя, но на войні виходних нема. Тому дід продовжує зорко наблюдать за Х"йлом, його дохторами, і вообще за сітуацією в світі. Тому вмощуйтеся зручненько і слухайте уважненько недільний обзор мірових новостєй.

По ділу Наді Савченко новостей з учорашнього дня не було, хіба шо проскочило сообщеніє, шо Вітя Ярема, которий работає у Києві генеральним прокурором, нажалівся журналістам на Юру Чайку. Ето той Чайка, которий у Москві работає тоже генеральним прокурором. Вітя жалуєцця, шо отой Юра з Москви не отвічає йому на пісьма про Надю. Відімо, руський генеральний прокурор чоловік неграмотний і просто читать-писать не уміє, шо неудівітєльно. Бо в Х"йлостані січас цениться не грамотность, а холопська преданность Х"йлу. Держим за Надю кулаки і ідьом дальше.

Барак Хусейнович оказується в душі скритий садіст. Бо взяв собі за моду преподносить Х"йлу самі вкусні сюрпрізи такім образом, шоб лишить Х"йла і сна, і виходних. В ніч з суботи на неділю беспокойний сон Х"йла був прерван поступившим сообщенієм, шо американці викинули малоожидаємий фінт - не дожидаясь результатов Венських переговорів по ядєрній програмі, Обама зняв з Ірана ограніченія на торговлю нафтою. Свершилося.

Ето собитіє дід щитає нелишнім розжувати подробнєє. Іран, находясь под дєйствієм ембарго за свої виє-Бони з созданієм ядєрного оружія, був огранічен у возможностях експортувати нафту лімітом в 1 мільйон барелів на день. Шо для страни з такими казковими запасами нєфті звучало, як оскорблєніє і существенно зменшувало бюджетні надходження в перську казну. Тепер же експерти ожидають, шо Іран в бліжайше время начне щодня викидувать на міровий ринок більше 4 мільйонов барелів нафти. Всі, хто хоч раз в жізні був на базарі знає - єслі в якусь неділю на базар приїзжає якийто багатий селянин з чотирма грузовиками картоплі, ціна на ту картоплю резко падає. Так і з нафтою. А тепер вспомнимо, откуда в Х"йла гроші - та із-за високих цін на нафту. Которі сійчас должни поповзти униз. 

Даже і без іранської нафти ціна на неї хотя і медлєнно, но нєотвратімо знижувалася і вчора становила 105,32 доллара за барель. Тепер спокойно наблюдаєм, шо буде з тими цінами, кагда на ринок поступить вкусна і свіжа іранська нєфть в огромних масштабах.

Шо, Х"йло, нє спітся?! Пожди, блядь, ще не те буде.

Саме главне в цій нафтовій історії даже не ожидаєме падіння ціни. А те, шо основні потребітєлі російської нафти Європа і Японія, січас купуватимуть тільки іранську нафту. Від якої в свойо время винуждєни були отказаться через ембарго проти Ірана. Х"йло канєшно метнеться якто спасать сітуацію і буде уговарювать японців та європейців і дальше купувати руську нафту. Но ответ тих же японців лєгко прогнозіруєм: "Ізвіні, Хуйро-сан, нама рускій нєфть нє нада. Нама іранскій нєфть вкуснєє. А кстаті, шо там наші Куріли?". 

Був би Х"йло істінним самураєм, він би собі тут же сєппуку совершив, радуючи небайдужих громадян сценой мучітєльного самоубійства під страшну японську музику. Но Хуйло всєго-навсєго плюгавий кгбешнік, а рождьонного ползать даже пташки обсирають.

Одновременно варто відмітити, шо Х"йло вже давно пробує отвлєч вніманіє мірового сообщества разжиганієм всьо нових і нових очагов напряжонності на планеті.

На етот раз - Кавказ. І на етот раз Нагорний Карабах. Начавшіся бойові дєйствія грозять перерости в полномасштабну войну между Арменією та Азєрбайджаном і єслі ето проізойдьот, дід со всєй ответственностью заявляє - всьо ето продєлкі Х"йла. 

Буде в діда більше часу, він дєтальнєє остановиться на скритих пружинах і сущності протівостоянія в том регіоні. Січас же хотів би отмітить, як бистро в наші дні проходять історичні процеси. Єслі у прошлом столітті від збиття южнокорейського Боїнга у 1983 году і до кровавих собитій в Нагорном Карабахе у 1988 году прошло п'ять років, то січас между аналогічними собитіями і місяця не пройшло. 

Не лишнє буде напомнить, шо Нагорний Карабах в свойо время став грозним передвісником розвала Совецького Союза. Шо буде січас - побачим. Но нічого харошого ні для Х"йла, ні для Х"йлостана. Совершенно напрасно Х"йло рішив повипускать всіх джинов із закупорених бутилок. Це лише означає, шо лома йому в сраку поглубже захочуть запхати не лише українці, но і многі другі народи колишнього СССР. Ето, відімо, і є омріяний комуністами інтернаціонал - кагда народи разних стран об'єднуються, щоб дати .изди якомусь одному піда- Асу. Січас место етого общого для всіх піда-Аса прочно закрепіл за собой видающійся політік, геостратєг і геній дііпломатії Х"йло Владімір Владіміровіч.

МІД Хуйлостана на нагорно-карабахські собитія виразив "сірйозну озабоченность" і обратився до сторон просьбой тіпа "мальчікі, не дєрітєсь". Тіпічна тактіка Х"йла - заварить бучу і стоять в сторонці ізображая нєвінность. 

Гораздо большу озабоченность Х"йлостан виразив в связі з учорашнім рішенням ЄС про знаття заборони на поставку в Україну воєнного спорядження. Дід нагадує, шо запрет був введьон під час Майдану, шоб Янукович не міг закупати шоломи і бронєжілєти для Беркута - смішна міра, яка мала на меті хоть якто проілюструвати озабоченность Брюсселя. Ну а вчора цю заборону зняли, ніхто не приділив їй уваги кроме Х"йлостана. Зате в Х"йлостані началась форменна істєріка, іскуственно поддєржуєма пропагандой. Всьо би нічого, но це проходне рішення ЄС трактується Х"йлостаном як обгрунтування для продовження помощі сіпаратістам. "Сматрітє, - кричить вата - Гейропейцы вааружают укропов! Доколє?! Мы должны дать достойный ответ и помочь оружием нашим брятьям в Навароссии.". В общем, Х"йлостан намагається іспользовать рішення ЄС продавати Україні бронєжілєти, як обоснованіє свого права вооружать сіпаратістов танками, БТРами, ПЗРК та другим современним оружієм. Дід щитає, шо ЄС должен дать достойний ответ на ці інсінуації і уверен, шо в ближайше врем'я ми його почуємо.

А сьогоднішній приз дідових симпатій в номінації "Достойний ответ Х"йлу", неожиданно для самого діда відправляється в далеке Токіо, для вручення 

Сіндзо Абе, которий работає прем'єр-міністром Японії. Пока дід писав сьогоднішній обзор новостєй, з Токіо прийшло сообщеніє, шо ні о каком візіте Х"йла в прекрасную страну восходящего солнца речи буть не може. Сіндзо-сан так і сказав: "Вопрос о визите Путина будет решаться с учетом ряда факторов". І многозначітєльно замовк рассматрюючи ветку сакури.

Дід переводить слова японського прем'єра: "Оте миршаве Х"йло єщо нєдостаточно созрело для конструктивних переговоров. Його ще нада нєкоторе врем'я пи-дить, до состоянія повной готовності, а потом ми посмотрім - є смисл з Х"йлом говорити, ілі нема". Молодєц, каже дєдушка і в знак уваженія до японців сьогодні, наверно, поїсть суші і йобне грам двадцять гарячого саке.

Остаємся бодрими і здоровими, мужчини роблять женщінам компліменти і всячеськи їх радують, всі гуртом держим кулаки за Надю і помагаєм Армії. А также читаєм новий сайт repka.club

І слєдім, шоб віздє парядок був, накуй! А не те, шо сечас.

 

Теги:
Киев
+19°C
  • Киев
  • Львов
  • Винница
  • Днепр
  • Донецк
  • Житомир
  • Запорожье
  • Ивано-Франковск
  • Кропивницкий
  • Луганск
  • Луцк
  • Николаев
  • Одесса
  • Полтава
  • Ровно
  • Сумы
  • Симферополь
  • Тернополь
  • Ужгород
  • Харьков
  • Херсон
  • Хмельницкий
  • Черкасси
  • Черновцы
  • Чернигов
  • USD 39.42
    Покупка 39.42
    Продажа 39.9
  • EUR
    Покупка 42.16
    Продажа 42.92
  • Актуальное
  • Важное