Свирид Опанасович на стражі мірового порядка

Свирид Опанасович
2 августа, 2014 суббота
12:19

Суботній обзор міжнародних новостєй готов, тож вмощуйтеся зручненько і потроху начньом.

З діла Наді Савченко понятно, шо Х"йло рішило впиратися і дальше і на уговори світових медичних светіл пройти курс лєченія не поддається. Інквізіціонний трибунал, прикривающийся для благозвучія названієм Воронєжський городской суд іздав учора заключеніє, шо Надю Савченко ніхто насильно з України не вивозив. Із решенія того суділіща можна заключить, шо Надя сама пішки прийшла у Воронєж і довго стояла під брамою тюрми, умоляя пустить переночувать. Сєрдобольний начальник тюрми проявив гуманность і виділив для Наді шикарну чотирьохмесну камеру. Случайно узнавший о новой постояліце месний слєдоватєль, за свої дєньгі купив для Наді новий спортівний костюм і всячеськи питався ухажувать. Но оказалося, шо под лічіной красівої принцеси скривається коварна убійца красівих і умних руських журналістов, потому слєдоватєль, обливаясь слізьми і нехотя був винуждєн Надю арестовать. 

Дєдушке здається, шо в будущем, уся оця дика і абсурдна історія з арестом Наді послужить сюжетом для мірового бестселлєра, а постановки цієї п'єси будуть робитися всіма шкільними драмгуртками. Дєвочки будуть втайнє мріяти зіграти роль главної героїні Наді Савченко, а от роль Х"йла буде накаказанієм за плохую успеваємость і незадовільну поведінку. Вчителька, якась Зоя Жорівна, десь наприкінці другої чверті, так і казатиме:

- Дивись Миша, ставлю тобі сьогодні двойку, но єслі ти її до конца тижня її не виправиш, гратимеш у новорічній виставі роль Х"йла!

Весь клас регоче, а учень Миша береться за голову і починає учитися на харашо і на відмінно.

Шутки-шутками, но Х"йло іскреннє не понімає, шо і як в світі проісходить і всі його дії - намагання скопірувати дєйствія Запада, як він їх понімає.  Так, Х"йло іскреннє убеждьон, шо Майдан був організован американцями. То він по своєму разуменію організовує свої майдани в Криму і на юго-востоке. Х"йло убеждьон, шо самооборона Майдана - обучені в спецлагерях НАТО спецназовці і тому Х"йло на паритетних, як він щитає, основаніях, вводить в дєйствіє своїх "зєльоних человечков", которі форму, оружіє і бронєтєхнуку купили в воєнторге. Х"йло іскренєн в своїх заблуждєніях, так само, як Гітлєр іскреннє щитав у всьому винуватими євреїв і вездє бачив єврейські заговори.

Рішення третєйського суда в Гаазі про те, шо Х"йлостан должен заплатить болєє 50 млрд. баксов колишнім владєльцам Юкоса, Х"йло ні сєкунди не сомнєваясь восприняв як очередні фінансові санкції проти себе. Він не вірить у існування незалежних судів і іскреннє щитає, шо всігда обо всьом можна тихо договориться. А те, шо воровать ніззя - мама в дєтстве Вову не навчила, і він іскреннє не розуміє, що за украдену собственность рано ілі поздно нада отвечать. 

Касатєльно решенія по ЮКОСУ - в Х"йлостанє ожидаємо начали розказувать, шо всьо равно платить не будем, пішли они всі накуй! Обіщають це рішення обжалувать і всьо такоє. Но рішення Третєйського суда в Гагаге остаточне і обжалованію не подлєжіт - для поніманія етого факта не нада даже буть сільським аналітіком, любий первокурсник юридичної акадємії імені Ярослава Мудрого в Харкові етот факт способен подтвердіть за 15 минут. Но в Х"йлостанє, де званія акадєміков дають таким недоучкам, як Сірьожа Глазьєв, з толковими юристами напряг. Там юріспрудєнцію понімають на уровнє басманного суда ілі суда в Воронєже. В сравнєнії з якими наш печерський суд Києва - просто-таки образчик беспристрасності і об'єктивності. 

Дід уже раньше казав, шо єслі  Х"йло не верне до конца года 50 млрд. долл. с копейками (а копеєк там тоже тяне на болєє, чем 2 млрд.долл.), то з 15 січня 2015 року його ставлять на щотчик. І щороку щотчик нащитуватиме болєє мільярда баксів до общої суми штрафа. Єслі же Х"йло откажеться вообще платить, то шо ж... світ сумно зітхне і начне бистро-бистро арестовувать російські актіви за границею. Коли подумаєш, шо в качестве адекватного ответного хода Х"йло грає комедію у Воронєже, то можна сказать, шо Надя Савченко - сама дорога заложниця в світі. Ілі, сама дорога нєвеста. Держим за неї кулаки і ідьом дальше.

Вчора Барак Хусейнович провьол тайне совещаніє в Конгресє і будучи в харошем расположенії духа позвонив Х"йлу, узнать как он там. Дід в таких случаях обожає сравнювать сообщенія для преси, які видають по ітогам разговора, соответственно, Кремль і Белий Дом. Єслі кагда-нібудь в якомусь українському вузі відкриють факультет сільської аналітіки і позовуть туда дєда читать лєкції і проводить сємінари, дід в качестве практичних занять даватиме студєнтам заданіє проаналізуати обидва тєкста. Желающі, можуть самі попробувати це зробить - дуже познаватєльно. Особенно, єслі рассматрювать еті документи в контексті реальних действій сторон.

Дід щитає умесним напомнить про существенну разницю между США і Х"йлостаном: еслі в Х"йлостані всьо завісіт од стєпені псіхіческіх патологій Х"йла, а всі вокруг у нього - безропотні смерди і холопи, то за Бараком Хусейновичем стоїть вполнє незавісімий і мощний Конгрес, а США по потужності нєсравнєнно вліятєльнєє в світі, чим Х"йлостан. Проти якого, кстаті, об'єднався весь світ. Дід чотко осознає, шо вторженіє Х"йла в Україну стало скореє поводом, чим причиною того, щоб увесь цивілізований світ начав цькувати Х"йла, заганяючи його под лавку. Х"йло вже давно заїпав усіх у доску і тепер його просто так отпускать нє намерени.

І вообще, забігаючи далеко наперед, дід прогнозірує, шо після всієї оцієї історії на планеті болєє менєє вліятєльними державами первой величини остануться США і Китай. А возомнівшій о сєбе Х"йлостан, єслі даже і останєтся в прежніх граніцах (шо не факт), стремітєльно скотиться на уровень второ- ілі третьєстєпенних держав тіпа якогось там Ірана, чи Нігерії. Чи буде це харашо для України - побачим. То вже буде зовсім друга історія. Але те, що Україна збережеться і вийде з боротьби сильнішою, дід в цьому нітрохи не сумнівається. Важно лише в боротьбі, а особливо після перемоги, не забувати про наших внутрішніх підарасів, тіпа продажних суддів і корумпованої міліції та чиновників. Єслі власть перестане красти, українці самі із своєї країни зроблять прекрасний сад, багатий і процвітаючий. До того ще далеко, продолжаєм боротьбу.

Аферісти на ринках нєфті вели себе болєє-менєє чемно і минулий тиждень показав существенне падіння вартості нафти, знизившись на 2 доллара і зафіксірувавшись на показатєлі 105,23 долл. за барель. Так дєржать, каже дєдушка аферістам і нєдвусмислєнно показує глазами на мерцающий в углу його хати чарівний лом.

Про той же лом дід радить не забувати і доморощеним панікйорам та істєрічкам, бо дід добрий-добрий, но і тєрпеніє в нього не безгранічне. Тому зберігаємо бодрий дух, ведемо здоровий образ жизні, помагаєм Армії, держим кулаки за Надю та читаєм новий сайт repka.club

І слєдім, шоб віздє парядок був, накуй! А не те, шо січас.

P.S. Вчора цей новий, вже третій по щоту акаунт діда подвергся атаці з Х"йлостана, но поскольку він знаходиться на американському сервері, завалить його бидловаті не удалося. Однако, в результаті масових жалоб в діда на 30 днів заблоковані нєкоторі второстєпенні функції. Дід не може: приймати френдів, посилати запити на прийом у френди, не може лайкати пости чи коментарі, не може сам нічого коментувати, не може відповідати на сообщенія в лічку. Хотя бачить все, що пишеться. В общем, дід буде місяць, як собака - все понімає, но сказать нічого не може.

Прошу розуміння і не обіжайтеся, що дід мовчить. Це не від нечемності, а просто технічно неможливо. Добре, хоть діду не заблоковано функцію постить нові сообщенія (тьфу-тьфу, шоб не зглазить). В общем, підписуйтесь на діда, додавайтеся у фоловери, а через місяць, як діда розблокують, от тагда пагаварім! І в друзі дід почне прінімать і лічні консультації даватиме! Спасибі, шо читаєте, дід і впредь старатиметься для вас. І вообще, ми непереможні!

Теги:
Киев
+12°C
  • Киев
  • Львов
  • Винница
  • Днепр
  • Донецк
  • Житомир
  • Запорожье
  • Ивано-Франковск
  • Кропивницкий
  • Луганск
  • Луцк
  • Николаев
  • Одесса
  • Полтава
  • Ровно
  • Сумы
  • Симферополь
  • Тернополь
  • Ужгород
  • Харьков
  • Херсон
  • Хмельницкий
  • Черкасси
  • Черновцы
  • Чернигов
  • USD 39.48
    Покупка 39.48
    Продажа 39.96
  • EUR
    Покупка 42.14
    Продажа 42.87
  • Актуальное
  • Важное